Újra kikerült a netre Habony kedvenc ibizai klubjának promóvideója

vallás
2015 december 11., 22:56
comments 199
photo_camera

Jól nézze meg mindenki ezt a gifet, mert a nemzet bulifelelőse sajnos lemaradt az Ibizán lévő Heart Club megadrága, hiperexkluzív,turbódouchebag étterem/disco/bár újravágott promóvideójáról.

Az eredeti videót elég gyorsan leszedték, miután Magyarországon kisebb politikai botrány kerekedett abból, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadója, akiről senkit nem tudja, hogy pontosan honnan is van és mennyi jövedelme, teljesen szétcsúszott fejjel pislog és szipog Ibiza egyik legdrágább klubjában.

A Heart Club viszont most ismét felette a videót a netre, de újravágták, ebből már kimaradt az Árpád. Hiába, messze elér a keze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.