Lady Gaga a megerőszakolásáról: "Megváltoztatta az életemet"

ÉLET
2015 december 12., 08:49
comments 293

"Senkinek nem mondtam el hét évig. Nem tudtam, mit gondoljak erről. Nem tudtam, hogy fogadjam el. Nem tudtam, hogyan ne hibáztassam önmagamat. Ez megváltoztatta az életemet. Megváltoztatta a testemet és a gondolataimat is. Amikor egy ilyen traumán keresztül mész, annak nemcsak azonnali fizikai hatása van. Évekkel később is előjöhet nemcsak érzelmi és mentális, de konkrétan fizikai fájdalom is."

Ezt mondta Lady Gaga arról, hogy 19 éves korában megerőszakolták. A most 29 éves popsztár tavaly beszélt először erről, azóta pedig megjelent Til It Happens To You (Amíg meg nem történik veled is) című száma a The Hunting Ground című dokumentumfilmhez az amerikai kampuszokon történő nemi erőszak-botrányokról. A filmről szóló beszélgetésen osztott meg újabb részleteket az esetről.

"Azt viszont nem akarom, hogy ez határozzon meg. Nem hagyom, hogy az emberek azt gondolják, minden, amit tettem, valójában azért volt, mert ez a fasz ezt tette velem" - mondta még tavaly. (People)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.