Megválasztották a Fidesz új alelnökeit, nem is értjük, miről beszélt Lázár János

POLITIKA
2015 december 13., 14:27

Nem sokkal azután, hogy Lázár János elmondta visszafogottan korholó beszédét, melynek lényege az volt, hogy a Fideszben teret kéne engedi a tehetséges fiataloknak, szükség van a szakmailag kompetens utánpótlásra, kiderült, hogy sikeres volt az alelnökválasztás, és megvannak a Párt új alelnökei:

A küldöttek a Hungexpón újra bizalmat szavaztak Pelczné Gáll Ildikónak (1146 szavazat), a leköszönő alelnökök - Kósa Lajos, Lázár János és Pokorni Zoltán - helyére pedig Gulyás Gergelyt, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökét (1162 szavazat), Kubatov Gábor pártigazgatót (1139 szavazat) és Németh Szilárd parlamenti frakcióvezető-helyettest (1136 szavazat) választották meg.

Korábban majdnem az az elképesztő helyzet állt elő, hogy több alelnök indult volna a választáson, mint ahány hely van, de végül a pártvezetés előszűrte a jelölteket, hogy ne fordulhasson elő ilyen teljesen bizarr szituáció. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.