Megválasztották a Fidesz új alelnökeit, nem is értjük, miről beszélt Lázár János

2015 december 13., vasárnap 14:27
156

Nem sokkal azután, hogy Lázár János elmondta visszafogottan korholó beszédét, melynek lényege az volt, hogy a Fideszben teret kéne engedi a tehetséges fiataloknak, szükség van a szakmailag kompetens utánpótlásra, kiderült, hogy sikeres volt az alelnökválasztás, és megvannak a Párt új alelnökei:

A küldöttek a Hungexpón újra bizalmat szavaztak Pelczné Gáll Ildikónak (1146 szavazat), a leköszönő alelnökök - Kósa Lajos, Lázár János és Pokorni Zoltán - helyére pedig Gulyás Gergelyt, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökét (1162 szavazat), Kubatov Gábor pártigazgatót (1139 szavazat) és Németh Szilárd parlamenti frakcióvezető-helyettest (1136 szavazat) választották meg.

Korábban majdnem az az elképesztő helyzet állt elő, hogy több alelnök indult volna a választáson, mint ahány hely van, de végül a pártvezetés előszűrte a jelölteket, hogy ne fordulhasson elő ilyen teljesen bizarr szituáció. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt