Szájer József = Saul Berenson a Homelandből

ikertornyok
2015 december 13., 11:19

Épp zajlik ugye a Fidesz tisztújító kongresszusa, ahol újra megszavazzák majd, hogy Orbán Viktornál nem lehet jobb elnöke a pártnak. Ez már csak azért is nagyon könnyű lesz, mert a miniszterelnöknek kihívója sincs.

De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a kongresszuson színpadra állt Szájer József, a párt európai parlamenti képviselője is, aki a közelmúltban szakállat növesztett.

Szájer József a Fidesz 2015 decemberi kongresszusán
photo_camera Fotók: Botos Tamás

Messziről így néz ki:

Szájer József a Fidesz 2015. decemberi kongresszusán
photo_camera

Ez az ember azonban nem Szájer József, hanem Saul Berenson, a Homelandből:

photo_camera

Saul Berenson a sorozatban a CIA egyik magas rangú vezetője. A sorozat épp most futó, zseniális 5. évadában zsidó származása miatt gyanúba keveredik, hogy együttműködik a Moszaddal. Nem mondom meg, mi sül ki ebből, aki teheti, inkább nézze a sorozatot. Az 5. évad minőségben tényleg az 1. évad szintjét ostromolja.

Ráadásul Szájerrel mostantól egy kicsit a magyar politikáról is szól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.