10 imádnivalóság a Fidesz-kongresszuson

politika
2015 december 14., 14:22

1.  Pikachu-Fidesz-mix

Az az elképésztően szórakoztató helyzet állt elő, hogy egymáshoz nagyon közel és egyszerre tartották a Fidesz tisztújító kongresszusát és az animekarácsonyt. Ennek köszönhetően a Hungexpo környékén a tejfölös ködben harmonikusan keveredtek a Pikachu-jelmezes tinédzserek és a Fidesz-sálba burkolózó lila hajú nénik. 

photo_camera

2. Újságíróetetés

Miközben az újságírókat sokszor gyanakvással fogadják a fideszes rendezvényeken, egy hiperkedves néni odamerészkedett a karámunk kerítéséhez, és széles mosollyal kínálgatta édes kókuszgolyóval és sós csigával az undok újságírókat. 

photo_camera

3. Szájer József az űrhipszter

Szájer József csillogóan patent, coollista-gyanús külsejével kirítt a visszafogottan elegáns, templombajárósba öltözött közönségből. Az inge, mint egy nyári éjszakán a csillagos ég. Ezüstös nyakkendője, mint Odin lándzsája. Wet look vaxtól fénylő dús szakálla, mint a Fátyol-vízesés....  Íme:

Szájer József a Fidesz 2015 decemberi kongresszusán
photo_camera

4. A rettenetes Szijjártó Péter 

Talán a kalandozások óta nem retteghetett így tőlünk a világ. Legyen világos, MEG LESZTEK BASZVA! 

5. Selmeczi Gabriella, a humor nagyágyúja 

6. Kocsis Máté, a kongresszus Schuster Lórántja

Sokáig hittem, hogy két szám között senki nem tud olyan frappáns áthidaló szövegeket mondani, mint a P. mobil hoppmestere, Schuster Lóránt, amíg nem láttam mit tud az egyenesen a gettóból jött kiskirály.

7. Ismerős Arcok

Ha valamihez értenek a Fidesznél, na az a showbiznisz. Ügyesen fűszerezték a sok zsíros gondolatot Selmeczi Gabriella humorával, és kiváló dramaturgiai érzékkel pendítették meg a szív húrjait is. Orbánék azok után, hogy lenyúlták a Jobbik összes szellemi termékét, már a kedvenc házizenekarra is rátették enyves kezüket. Megkönnyeztük az Ismerős Arcokat.

8. Nassolás

Elképesztően hosszú és embertpróbáló volt végigülni a kongresszust. De nem mindenki olyan amatőr, mint mi. A legrutinosabb küldöttek felkészültek az órákon át tartó zsibbasztó ücsörgésre, és sokan diszkréten a kistáskákból zugnassoltak. Nekik volt igazuk. Én szédelegtem a rendezvény végére. 

Lila hajú néni mandarinozgat.
photo_camera Lila hajú néni mandarinozgat.

photo_camera Egy másik lila hajú néni szörpözget.

photo_camera Nasi

9. Bayer Zsolt 

Bayer Zsolt, miután keresztbe lenyelt három muzulmán gyereket, és ettől rozmárrá puffadt, fogta a széket és lazán lecsapta a szenyázó házelnök elé, majd lovagló ülésben rápattant, és bensőséges susmorgásba kezdett. Akármeddig tudtam volna nézni.

photo_camera

10. Kubatov Gábor végre megmukkant

Örömhír, sőt csoda, hogy a politikus, aki előkelő helyet foglal el a legkevesebbet beszélő parlamenti képviselők listáján, végre szót kért. Az világosan kiderült, hogy a szervező zseni nem a szavak embere. Úgy remegett a hangja, mintha száz Fradi-ultra kapta volna el a grabancát MTK-sállal a nyakában. Szóval nem egy Cicero, viszont, amit mondott, az bikaerős volt. A kezdő szónok gigantikusat krétakörözött és romkocsmázott, mindezt a dalordák védelmében.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.