Déltől lehet jegyeket venni az Európa-bajnokság magyar mérkőzéseire

sport
2015 december 14., 07:07
comments 39

Hétfőn déltől január végéig lehet jegyet igényelni a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire

az EURO2016.com oldalon.

Minden résztvevő nemzet nemzet szövetsége megkapja a jegyek húsz százalékát az adott stadion befogadóképességéhez képest, ez azt jelenti, hogy az első, június 14-i, Ausztria elleni találkozóra 8400 belépőt kap az MLSZ, mivel a Bordeaux-i stadion befogadóképessége 42 000 fő. Négy nappal később, az Izland elleni találkozóra, ami a 67 ezres marseille-i Velodrome-ban lesz, 13 400 jegyet kapnak a magyarok, míg június 22-én a portugálok elleni csoportzáró találkozóra 11 600-at, mivel a lyoni Stade des Lumieres 58 000 férőhelyes.

A szerencsés igénylőket emailben értesítik majd. Márciusban még érdemes figyelni az UEFA online jegybörzéje, ahol a jegyhez jutottak cserélhetnek, vagy visszaadhatják belépőjüket, amit mégsem akarnak felhasználni. Az UEFA májusban küldi ki a jegytulajdonosaknak a belépőket.

Az Európa-bajnokság lelátóira a legolcsóbb jegyek 25 euróba, míg a legdrágább 895 euróba kerül. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.