Biztonsági okok miatt bezárták az összes Los Angeles-i iskolát

külföld
2015 december 15., 15:50
comments 112

Iskolákat fenyegettek meg Los Angelesben, ezért biztonsági okok miatt az összes tanintézményt bezárták és megkezdték azok átvizsgálását. Több mint 640000 diákot és 900 iskolát érint a rendkívüli biztonsági intézkedés. 

A város iskoláinak felügyelője, Ellen Morgan, sajtótájékoztatón jelentette be a hírt, ahol elmondta, hogy a fenyegetést több iskolával összefüggésben kapták, ezért döntöttek az összes bezárása mellett. Hogy milyen módon kapták és pontosan miről szól a fenyegetés, egyelőre nem beszélt Morgan. A SkyNews úgy tudja, hogy elektronikus érkezett a fenyegetés. 

Közben a város összes iskolabuszát visszarendelték azok telephelyeire:

A Los Angeles-i rendőrség a kiürített tanintézményeket átvizsgálja, miközben az FBI a fenyegetés komolyságát vizsgálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.