Ki fogják adni Gyurcsány Ferenc kottáját

Média
2015 december 16., 08:17
comments 166
Budapest, 2015. november 28. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke vitaindító előadást tart a párt országos választókerületi elnöki értekezletén a budapesti Best Western Hotel Hungáriában 2015. november 28-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
photo_camera Gyurcsány Ferenc pártelnök vitaindító előadást tart a DK országos választókerületi elnöki értekezletén a budapesti Best Western Hotel Hungáriában november 28-án. (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Havi-kéthavi folyóiratot adna ki a Demokratikus Koalíció pártcége, a DÉKÁ Kft. – tudta meg a hvg.hu. A kft. nemrég felvette a tevékenységi listájára a „folyóirat, időszaki kiadvány kiadását”, de ennél többet egyelőre nem tudni. A DK-nak nyáron volt már egy lapja, egyetlen ingyenes számot ért meg, de abban a cikkek kizárólag Gyurcsány Ferencről, a DK egyik alelnökéről vagy a programjáról. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.