A Médiatanács kizárta Andy Vajna egyetlen versenytársát a frekvenciapályázatból

POLITIKA
2015 december 17., 11:34
comments 76

A Válasz.hu szerint a Andy Vajna cégének, a Andy Vajna Radio Plus Kft-nek nem maradt versenytársa az egykori Roxy Rádió 96,4-es frekvenciájáért folytatott küzdelemben. A lap szerint a Médiatanács csak a DJ FM néven sugározni akaró vállalkozást vette nyilvántartásba. A Vajna cégének egyetlen versenytársát, az Autórádió Műsorszolgáltató Kft.-t formai okok miatt kizárták a pályázatból. Mivel az Autórádió megtámadta az őket kizáró döntést, ezért Vajna csak a bírósági határozat után, legkorábban február-márciusban kaphatja meg a frekvenciát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.