A Reuters is megírta, hogy a magyar kormány felmondja a Telekommal a szerződéseit, miután kihátráltak a kormánypárti Ákos mögül

media
2015 december 17., 15:10

A hírügynökség – aminek a híreit a fél világ át szokta venni – szintén beszámolt róla, hogy a magyar kormány utasított minden minisztériumot és háttérintézményt, hogy mondják fel a szerződéseiket a Magyar Telekommal, miután a cég felmondta a szponzori szerződését a kormánypárti Kovács Ákos énekessel, aki a nőkről mondott érdekeseket.

Azt is megírták, hogy Kovács Zoltán azt mondta az MTI-nek, hogy a botrányról a kormány szerdai tanácskozásán is beszéltek.

photo_camera

Azt viszont már nem írják, hogy kiderült: csak a minisztériumok mobilinternet-előfizetéseiről volt szó. És hogy felmerül a kérdés: mégis kinek a kedvéért mozgatta meg a kormányszóvivő a Telekom árfolyamát?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.