Ákos az őt ért támadásokon poénkodott a koncertjén

Popkult
2015 december 17., 09:04
comments 703

A Válasz.hu beszámolója szerint Ákos azzal kezdtekoncertjét a Budapest Arénában, hogy mindenki hagyja kívül a terheket, tegyük le a bejáratoknál. Később megjegyezte, hogy az elmúlt két hétben többet írtak róla, mint az elmúlt két évben összesen. Majd azzal is viccelődött, hogy a gitárosának új szponzort kell találnia, ha szólóban folytatja.

Később kicsit érzelmesebbre fogta, kitért a botrányt kiváltó Echo tévés interjújára is. Szerinte ő nem mondott mást, mint József Attila a Thomas Mann üdvözlése című versében, mikor arról írt, hogy „de mi férfiak férfiak maradjunk / és nők a nők – szabadok, kedvesek / – s mind ember, mert az egyre kevesebb...”. Hozzátette, hogy a költőről ezért talán nem fognak ilyen csúnya cikkeket írni. 

Aztán még nagy tapsot is kért magának az elmúlt napok megpróbáltatásaira.

Ákos a botrányt úgy értékelte, hogy "sikerült valahogy beültetni a fejekbe, hogy én lenézem a nőket: négy nővel élek egy háztartásban, esélyem sincs rá”. A nőknek azt kívánta, hogy tartozzanak egy férfihoz, a férfiaknak azt, hogy tartozzanak egy nőhöz, „tartozzunk egymáshoz, kapaszkodjunk egymásba, mert csak így élhetjük túl”- próbált túlélni az énekes.

Ákossal szerdán az Arcképnek adott nyilatkozata miatt a Magyar Telekom felbontotta a szponzorációs szerződését


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.