Az életben ki nem találod, hová ment dolgozni a volt cinkes Gazda Albert

media
2015 december 17., 11:10
comments 95
photo_camera

Ezennel elkelt a cink.hu utolsó szerkesztőségének utolsó tagja is. Inkei Bence a vs.hu-ban, én itt a 444-en írok egy ideje, Albert pedig a Magyar Nemzetnél fog blogolni meg a papírlapba is írni, annak is a hétvégi mellékletébe, már most.

A volt Cink-olvasók közösségi blogján, a Koncon így írt az új melóról:

Azt beszéltük meg énrám kíváncsinak és nyitottnak mutatkozó nemzetes emberekkel: saját blogom – vagy rovatom, vagy mim – lesz az mno.hu-n, névre szóló, testre szabott, ahol azokat a témákat viszem tovább, amikben a Cinken is megnyilvánulgattam rendszeresen. Politika (elsősorban bel- és szláv), kultúra (legfőképpen film és könyv, olvassatok mindennap), sport (mindenekelőtt jégkorong és futball), gasztro (nyilván sör és bor), jövés-menés (jobbára Monarchia), lírai memoár (apám kertje és sok más megvolt, de akad még ez-az az úgynevezett tarsolyomban). Hogy mikor indul a cucc, még nem döntöttük el, mert a nevén-címén nyammogunk egy kicsit. De január elejére tuti, hogy meglesz.

Ez is szép volt a Cinkben, hogy annyira nem voltunk egyformák, hogy ilyen sokféle helyre repültünk szét. Albert választása így a távolból tökéletesnek mondható, mert ezért a balos, liberális és jobbos olvasók is tombolni fognak, és sok embert egyszerre kiborítani mindenképp élvezetes dolog.

A hírben, vagyis a tálalásában azért az a legjobb, hogy a szerző elmeséli, a mellékelt képen látható, Lékó Péter egykori pinabajszát is elhalványító, Kovács "Kovi" István tól kölcsönzött orr alatti szőrzetét időközben levágta.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.