Heim Péter azt állítja, nem ismeri a kitiltási botrány gyanúsítottját

bűnügy
2015 december 18., 13:35
comments 90

Heim Péter a hvg.hu-nak azt mondta, hogy nem ismeri azt a személyt, akit az ügyészség megvádolt a kitiltási botránnyal kapcsolatban, nem vezetett semmilyen tárgyalást és nem is lobbizott a Bunge érdekében.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, hogy négy héttel ezelőtt az ügyészség kérésére meghallgatáson vallomást tett. Hangsúlyozta, hogy nem ismeri a T. V. monogramú embert, soha nem beszélt vele sem személyesen, sem telefonon.

A főügyészség pénteken vádat emelt T. V., egy 40-es éveinek végén járó budapesti, információtechnológiai céget vezető személy ellen, a kitiltási botrány miatt, a főügyész által lefestett folyamatban pedig a vádlott azt a látszatot keltette, hogy beszélt Heim Péterrel. 

Heim a hvg-nek azt állította, hogy nem ismerte és nem ismeri a Bunge cég képviselőit, nem vezetett semmilyen tárgyalást és nem is lobbizott a Bunge érdekében vagy egyáltalán étolajos ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.