Heim Péter azt állítja, nem ismeri a kitiltási botrány gyanúsítottját

2015 december 18., péntek 13:35
90

Heim Péter a hvg.hu-nak azt mondta, hogy nem ismeri azt a személyt, akit az ügyészség megvádolt a kitiltási botránnyal kapcsolatban, nem vezetett semmilyen tárgyalást és nem is lobbizott a Bunge érdekében.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, hogy négy héttel ezelőtt az ügyészség kérésére meghallgatáson vallomást tett. Hangsúlyozta, hogy nem ismeri a T. V. monogramú embert, soha nem beszélt vele sem személyesen, sem telefonon.

A főügyészség pénteken vádat emelt T. V., egy 40-es éveinek végén járó budapesti, információtechnológiai céget vezető személy ellen, a kitiltási botrány miatt, a főügyész által lefestett folyamatban pedig a vádlott azt a látszatot keltette, hogy beszélt Heim Péterrel. 

Heim a hvg-nek azt állította, hogy nem ismerte és nem ismeri a Bunge cég képviselőit, nem vezetett semmilyen tárgyalást és nem is lobbizott a Bunge érdekében vagy egyáltalán étolajos ügyben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt