Természetesen nem úsztuk meg, hogy László Petra ne kerüljön bele egy rendkívül kínos év végi összeállításba

külföld
2015 december 20., 21:02
comments 136

Ahogy közeledik az év vége, úgy szaporodnak az év kínos pillanatait felidéző vicces összefoglalók. És mi sem jelzi jobban, hogy idén a kerítésépítős menekültnyaggatással Magyarországnak végre sikerült áttörnie a hallgatás falát annál, hogy

És ezzel még nincs vége. A Daily Show évösszegző adásában mindannyiunk őszinte bánatára László Petra és legendás rúgása is helyet kapott (A fenti videón 9:15-től).

"Idén az amerikai kormány végre úgy döntött, hogy egy nőt rak a tízdollárosra. És mennyi nő van, aki megérdemelné a megtiszteltetést. Íme kettő, akik viszont határozottan nem" - vezetik fel a bemondók László Petra rúgását, amit aztán azzal csengetnek le, hogy

"Hoppá, úgy tűnik, Donald Trump végre megtalálta az alelnökjelöltjét!"

Ezzel arra utalnak, hogy Trump egyik választási ígérete szerint még turistaként se engedne muszlimokat az országba.

László amúgy azzal a Rachel Dolezallal került egy kategóriába, aki fehér léttére feketének adta ki magát, és vezetett egy fekete szervezetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.