Az oroszok szankciókkal büntetik Ukrajnát, amiért közeledik az EU felé

külföld
2015 december 21., 18:49
comments 160

Oroszország január 1-jétől újabb kereskedelmi korlátozásokat fog bevezetni ukrán termékekkel szemben, amint év elején életbe lép az szabadkereskedelmi megállapodás Ukrajna és az EU között. 

Korábban az oroszok azt is bejelentették, hogy év elejétől kitiltják az ukrán élelmiszereket, hogy Ukrajna az uniós szankciókkal összhangban tiltólistára tett több orosz bankot, védelmi céget és repülőtársaságot.

Az Európai Unió nemrég döntött arról, hogy egészen 2016 közepéig meghosszabbítja az Oroszország elleni szankcióit, mivel szerintük az oroszok továbbra sem tartják be a minszki megállapodást. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.