A Télapó ölében szoptatott a kanadai anyuka

életmód
2015 december 23., 08:41
comments 207

Rebecca Dunbar, egy anya a kanadai Ontario államból, épp sorban állt egy plázában, hogy megmutathassa 1 éves ikreinek a Télapót, és beülhessenek az ölébe, meg közös képet csináltathassanak. Már a sor elején járt, mikor az egyik gyerek elkezdett mocorogni, jelezte, hogy éhes.

Az anyuka szerint a gyerekei egyelőre nem a türelmükről híresek, ezért attól tartott, hogy az éhes gyerek ordítani kezd, így nem lesz valami szép emlék a Télapóval készített közös kép. Rebecce Dunbar a szabad szoptatás híve, ezért gondolt egyet, és megkérdezte a Télapót, hogy neki oké lenne-e, ha az ölében szoptatna, és így készülne a közös kép. A Télapónak nem volt gondja ezzel, így készült ez a fotó:

photo_camera

Rebecca Dunbar fel is töltötte a képet a Facebookra, ahol komoly karriert futott be.

Dunbar szerint a visszajelzések 75 százaléka negatív volt, az emberek szerint gusztustalan volt, amit csinált.

A nő szerint ugyan a kép félig viccből készült, de azt jól megmutatta, hogy az emberek még mindig mennyire ellenzik a nyilvános szoptatást.

Pedig ebben az esetben még a Télapónak se volt baja vele. (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.