Fenségesen reagált hányattatásaira Miss Kolumbia

ÉLET
2015 december 23., 12:00
comments 102

Bár megtehette volna, hogy soha az életben nem beszél többet a vasárnap történtekről, a tévedésből pár percig az idei világszépe címet viselő Miss Kolumbia, akitől még a helyszínen, a televízió nyilvánossága előtt, élő közvetítésben vették el a koronát, kedd este az Instagramján reagált a történtekre.

De még hogy!

Ariadna Gutierrez, a 22 éves tévébemondó emelkedett és fenséges üzenetben oszlatta el a kételyeket affelől, hogy hogy érzi magát.

"Most, hogy elülőben van a vihar, szeretném megköszönni mindannyiotoknak, akik üzenetekben biztattatok. Mindannyiotok különleges emberré vált a szememben, és nincs nálam szerencsésebb ember, mert nem egy ország, hanem a teljes egész világ támogat" - írta.

Guiteerez szerint mindenkinek előre meg van írva a sorsa. "Az enyém ez lett. Abban a pár percben, amíg én lehettem Miss Universe, hatalmas boldogságot okoztam a hazámnak. Ma pedig emiatt mindenki KOLUMBIÁRÓL és a LATIN KÖZÖSSÉGRŐL beszél."

Guiterrez nem feledkezett meg a végső győztesről, Pia Wurtzbachról sem. "Szeretnék gratulálni a Fülöp-Szigeteknek is új Miss Universükhöz. Elképesztő lehet a boldogság, amit éreztek. Az élet megy tovább, és idővel megtudjuk, miért történt minden úgy, ahogy. Köszönöm a SZERETETETEK, TÁMOGATÁSOTOK és KEDVESSÉGETEK <3" - írta a posztban, amit eddig már százezernél is többen lájkoltak. (Via MTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.