Jó reggelt kívánok! Már ekkorára nőtt a Luca napi búzánk!

időjárás
2015 december 23., 05:09
comments 37
photo_camera

Ne zavartassa magát a külvilágot szomorú fátyolba burkoló ködtől! December 23. van, szerda, a hét utolsó munkanapja! Márpedig egy olyan hét, aminek szerda az utolsó munkanapja, csak jó lehet! Képünkön a Luca napon vetet búzánk látható, amit természetesen nem mi vetettünk, hanem kedves kertész szomszédunk, József, aki harmadik éve lep meg minket december 14-én az előző éjjel elvetett búzával, mert József jó ember, és nekünk is gazdagságot szeretne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.