Beugratott egy idős úr az Audijával a kávézóba

baleset
2015 december 24., 15:32
comments 61

Csütörtök féltizenegykor az angliai Westerham egyik kávézójában hatalmas durranást hallottak a vendégek. Mire feleszméltek már egy Audi állt az asztalok között a Costa Cafeban. A szemtanúk szerint a 88 éves sofőr elvesztette az uralmát autója fölött, több parkoló autónak is nekiment és olyan szerencsétlenül manőverezett, hogy egyenesen a kávézóba rohant az autó. 

photo_camera

Egy hetvenes éveiben járó hölgy, aki az italát csomagolta el, olyan szerencsétlen helyen állt, hogy az autó elütötte, és azonnal életét vesztette.  Az Audi idős sofőrjét és utasait is kórházba kellett szállítani. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.