A Radiohead is írt zenét az új James Bond-filmhez, most ki is adták

2015 december 25., 12:12
comments 86

A brit Radiohead együttes a Facebookon és a Soundcloudon is posztolta, hogy állításuk szerint tavaly megkérték őket is, hogy csináljanak zenét az új, Spectre című James Bond-filmhez. Az nem derült ki, hogy ki és mi a fenének kérte fel erre valaki épp a Radioheadet, aminél kevésbé James Bond-os együttes alig van a világon.

Thom Yorke és zenésztársai azt írták, hogy nem működött a dolog, ezért nem az ő daluk lett a film zenéje. Viszont írtak egy dalt, ami - ha filmzenének nem is lenne jó - nekik nagyon megtetszett. Karácsony alkalmából most meg is osztották ezt a rajongóikkal. Íme:

A Spectre-hez végül Sam Smith írt főcímzenét, ezt:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.