Ezt a nőt és a társát vitte fel a lakására egy férfi...

bűnügy
2015 december 25., 08:51
comments 402

2015. december 20-án 3 óra körül Budapest VII. kerületében két kis növésű nő lépett oda egy magányos férfihez. Röviden beszélgettek, majd megállapodtak, hogy elmennek a férfi lakására.

Mikor a férfi másnap reggel felébredt, észrevette, hogy eltűnt a lakásból több millió forintnyi készpénz, a karórája és a parfümjei is.

A rendőrség most keresi a két nőt. Ő az egyik:

photo_camera police.hu

25 év körüli, körülbelül 160 centi magas, normál testalkatú. Haja hosszú, göndör és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű farmert és világos árnyalatú, hosszú ujjú felsőruházatot viselt.

Ő pedig a másik:

photo_camera police.hu

25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, molett. Haja hosszú, festett szőke. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű farmert, krémszínű kabátot és rózsaszín válltáskát viselt.

Aki felismeri őket, hívja a XIII. kerületi rendőrkapitányságot, a police.hu-n közölt számok valamelyikén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.