Visszatér az igazi Guns N' Roses?

Hónapok óta hallani a spekulációkat, hogy esetleg újra összeállhat eredeti felállásában Guns N' Roses - írja a Consequence of Sound (CoS).  Az együttes két meghatározó alakja, Axl Rose frontember és Slash gitáros között még a kilencvenes évek elején romlott meg a viszony. 

A Guns legutóbb 1993-ban, Argentinában lépett színpadra a "klasszikus felállásban". Az eredeti bandából mára csak a frontember Rose maradt meg hírvivőként. Slash idén nyáron viszont arról beszélt, hogy kibékültek az énekessel. 

A Guns N' Roses Szófiában 2012-ben. Forrás: Wikipedia by MrPanyGoff.

A spekulációkat erősíti, hogy júliusban két gitáros - DJ Ashba és Bumblefoot - is elhagyta a jelenlegi bandát. A pletykák szerint az alapítók, Steven Adler, Izzy Stradlin, Duff McKagan, Slash és Axl Rose mind részesei lehetnek az új projektnek. 

A híreszteléseket a csapat tagjai eddig se nem cáfolták, se nem erősítették meg. A CoS azt írja, nemrég az együttes honlapja újra árusítani kezdte az eredeti bandatagokkal ellátott takarókat, párnákat és egyéb dísztárgyakat. A Guns ezek után teljesen lecsupaszította honlapját, amin most csak a klasszikus, Appetite for Destruction c. album megjelenése idején használt logójuk látható. Ennek azért lehet külön üzenete, írja a zenei oldal, mert annak idején Rose és Slash annak idején épp a szerzői jogokon kaptak össze. 

A CoS szerint a kaliforniai Coachella fesztivál lehet a nagy visszatérés helyszíne, amit 2016 tavaszán tartanak. Mivel a fellépők listáját még januárban nyilvánosságra hozzák, állítólag a bejelentés bármikor megtörténhet. 

(Consequence of Sound)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.