Azt hitte a gyerek, hogy egy PlayStation 4-et kap, de csak egy fadarab volt a dobozban, rajta egy fasszal

külföld
2015 december 28., 17:13
comments 212

A Egyesült Államokban élő, 9 éves Scott Lundy egy PlayStation 4-et kapott a szüleitől karácsonyra. Nagyon örült, neki, mielőtt kibontotta volna, még meg is jegyezte, hogy ez a legjobb ajándék, amit valaha kapott.

A dobozban azonban nem a PlayStation volt, hanem egy nagyjából PlayStation-formájú fadarab, amibe belekarcoltak egy faszt, meg azt a mondatot, hogy

„A fasztól és a heréktől szeretettel”.

A Lundy család legális úton szerezte a dobozt, rendesen fizettek is érte, és nem a szülők akarták így megtréfálni a 9 éves gyereküket. Kiderült, csalás áldozatai. A boltban, ahol vették a gépet, kaptak egy rendes PlayStation 4-et, egy ajándék játékot és egy 100 dolláros kupont is.

A meglepett család karácsonykor azt mondta Scott Lundynak, hogy ez a PlayStation azért van fából, és azért van rajta fasz, mert a Télapónál dolgozó egyik gonosz manó csomagolta be. Az eset azonban Scott mostohaanyjának Facebook-posztja szerint így is elég volt arra, hogy aláássa a 9 éves gyerek hitét a Télapóban. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.