Bedrogozva zabálta egy motoros kocsin a Walmartban a még ki nem fizetett kaját

2015 december 28., hétfő 18:02
268

A 25 éves floridai Josseleen Lopez valószínűleg methet fogyaztott, mielőtt december 22-én elment a lecantói Walmartba. Nem kellett volna methet fogyasztania, mert a szer rányomta szörnyű bélyegét a fiatal nő viselkedésére is. Az áruházban ugyanis beült egy motoros kocsiba, és azzal vezetett ide-oda a polcok között. Közben feltankolta magát kajával: szerzett szusit, grillcsirkét, minimuffint, fahéjas tekercset és bort is. Ezeket fogyasztotta vezetés közben.

Rendőrségi kép Josseleen Lopezről

Eddig még oké is, a Walmartnak végül is semmi köze hozzá, hogy vásárlás előtt ki fogyaszt methet és ki nem. Az áruháznak inkább azzal volt baja, hogy Josseleen Lopez olyan kajákat tömött épp két pofára a kocsit, amikért még nem is fizetett.

Hívták is a seriffet, aki kijött, és őrizetbe vette a nőt, miután az 32 dollár és 36 cent értékű ételt és italt fogyasztott el az üzletben. Ez majdnem 9300 forintnak felel meg.

A seriff 3 üres fecskendőt is talált a nőnél, aki később bevallotta, hogy methet lőtt be magának velük. A rendőrségen Lopez azt mondta, hogy hajléktalan, és éhes volt, ezért tette, amit tett. Kivinni nem akarta a kaját az üzletből, ezért kezdett enni a kocsin. (USA Today)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt