Három német felrobbantott karácsonykor egy kotonautomatát, egyikük meghalt

külföld
2015 december 28., 14:24
comments 174

Karácsony napján a németországi Schöppingenben három férfi úgy döntött, hogy kirabolnak egy óvszerautomatát. Ezt úgy tervezték, hogy felrobbantják a gépet, aztán lelépnek a pénzzel meg a kotonokkal.

A robbantás azonban rosszul sikerült, az egyik rablót ugyanis nagyon súlyosan megsebesítette a fején egy alkatrész, ami kirepült az automatából.

Az automata maradványai (SUSANNE MENZEL/DPA)

A sérültet barátai gyorsan bevitték a holland határ közelében lévő német város kórházába, az automatánál hagyták a szanaszét heverő kotonokat és a pénzt, ami kijött a gépből. A kórházban azt mondták, hogy 29 éves barátjuk azért sérült meg, mert leesett a lépcsőn. Az orvosoknak azonban gyanús volt az eset, ezért felhívták a rendőrséget, akik összekapcsolták a háromfős bandát a balul elsült kotonautomata-rablással.

A rendőrségnek később az egyik gyanúsított be is ismerte, hogy ők robbantották fel a szerencsétlen kotongépet. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt