1,86 milliárd forintot költött az állam mosógépekre

politika
2015 december 30., 6:45
comments 153

„Otthon Melege Program: A sikeresen pályázók kétharmadánál már az új mosógép dolgozik”

- közölte szerda reggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, majd bűbájos stílusban így folytatta szerda reggel, pedig alig múlt 8 óra:

„A Háztartási nagygépek (mosógép) energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramban 42.660 pályázat kapott összesen 1,86 milliárd forint támogatást a kedvezményes készülékvásárláshoz.”

A részletekkel nem untatnám a nagyérdeműt, mert minden jó, ha vége jó:

„A támogatásban részesültek több mint kétharmada, mintegy 35 ezer pályázó már meg is vette új, energiahatékony mosógépét. A vásárlások közel fele az adventi időszakban történt a regisztrált kereskedőknél.”

Ráadásul az Otthon Melege programnak ez csupán egy alpogramja volt, a közel 15 milliárd forintos program miatt „összesen több mint 85 ezer háztartás energiahatékonysága javul”.

Ne felejtsék, mindez azért van, mert 

„a magyar reformok működnek.”

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát hallották! 

(MTI-OS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt