Elnézést kértek a kalózok Quentin Tarantinótól

2015 december 30., szerda 13:49
168

Tört angolsággal írt levélben kértek elnézést a hollywoodi producerektől, és magától Quentin Tarantinótól a Hive-CM8 csoport tagjaik, akik még a bemutatás dátuma előtt több, nagy szabású amerikai produkciót tettek közkinccsé.

A filmek között van Tarantino új filmje, a Hateful Eight, az új DiCaprio- és Tom Hanks-film (The Revenant, Bridge os Spies), a Steve Jobs-film, a Creed, az új Bond (Spectre) és még mások (Anomalisa, The Big Short). Egyedül az őj Star Wars nem volt köztük.

A filmek olyan betekintő kópiák, amiket forgalmazóknak, kritikusoknak küldnek, kifejezetten jó, DVD-minőségűek, általában vízjellel vannak ellátva.

„Nem akartuk kommentálni a dolgokat, de most már úgy érezzük, muszáj lesz.”

- írták a kalózok, és folytatták:

„Azt akartuk, hogy azok is lássák ezeket a filmeket, akik nem elég gazdagok, hogy eljussanak moziba. (...) Ahogy az nfo-fájlban is írtuk, kérünk mindenkit, támogassák a filmproducereket és nézzék meg a filmeket moziban. A producereknek kell a pénz a jegyekből, hogy kitermeljék a költségeket.”

Mivel jó néhány filmet a premier előtt bemutattak a torrentezőknek, így Tarantinóét is, a filmrendezőnek külön írtak, mint valami 8 éves filmesztéták:

„A Hateful Eight egy fantasztikus, leboilincselő és szórakoztató western, amely csodálatos rendezéssel, szuper színészekkel és gyönyörű forgatókönyvel párosult, lebilincselő fényképezés, emlékezete helyszínek. Mindez felejtethetlenné teszi a filmet és azt, hogy Quentin Tarantino a legjobb.”

A kalózok levelük végén odáig jutnak az érvelésben, hogy akciójukkal valójában több bevételt hoznak a filmeknek, mert így legalább szó van az ellopott filmekről, a média beszámol róluk, nagyobb lesz a felhajtás.

Levelük végén ígéretet tesznek arra is, soha többé nem tolnak ki filmet premier előtt. (BI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt