Öt kiváló mondat Gulyás Gergely szilveszteri interjújából

POLITIKA
2015 december 31., 09:53
comments 248

A Fidesz alelnöke a Népszabadságnak adott interjút.

#1

A kormány szerint alkotmányos alapjogokat sért és véleménydiktatúrát gyakorol a Telekom, mikor felmondja Ákos szponzorációját, miközben ő maga nem is ismeri a zenész és a vállalat megállapodásának részleteit.

"Vannak olyan esetek, amikor nem szükséges az összes körülmény ismerete ahhoz, hogy egy-egy részlet alapján tudjunk megalapozottan véleményt nyilvánítani."

#2

 A kérdésre, hogy ha Horn Gyulának van szobra Angyalföldön, akkor Hóman Bálintnak is lehet-e Székesfehérváron.

"Ha egységes mércével mérnünk, akkor vagy mindkettő, vagy egyik sem."

#3

Habony Árpádról.

"Neki nem kell vagyonnyilatkozatot tennie, nem közszereplő."

#4

Azzal kapcsolatban, hogy Tiborcz István volt vállalkozása betegre nyerte magát a közbeszerzéseken, miközben van, ahol nem végzett hibátlan munkát.

"A miniszterelnök veje eladta az említett céget."

#5

Hogy demokratikus párt-e a Fidesz, ahol éppen annyian indultak a posztokért a kongresszuson, ahány elfoglalható hely volt.

"Hogyne lenne pártdemokrácia."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.