Bekamuzta, hogy agydaganata van, így csalt ki pénzt a templomtól

külföld
2016 január 01., 08:28
comments 10

A rendőrség azzal gyanúsítja a 36 éves Matthew James Wilsont, hogy egy északnyugat pennsylvaniai daganatos betegeket is segítő egyházi közösséget azzal vert át, hogy 

behazudta a lelkésznek, hogy agytumora van. 

A csaló a nyomozás szerint több mint 3000 dollár készpénzhez jutott így hozzá, de másféle segítségeket is elfogadott betegségére hivatkozva a templomtól. A rendőrség szerint egyszer egy áramfejlesztő generátort kölcsönzött ki, amiért nem is fizetett, de használhatatlan állapotban adta csak vissza. Wilson állítólag egy rezidenst fizetett le, hogy adjon neki egy valódi agytumorral küzdő beteg koponyájáról készült röntgenképet. (HuffingtonPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.