Best of 2015: ingatlan

bestof2015
2016 január 02., 09:08

Igaz, már január van, kicsit megcsúsztunk a Boroskólák és a Vodkadzsúzok között, de attól még ne tagadhatjuk le, hogy mi történt tavaly. Óriási pacsi az ingatlanosoknak, mert 2015-ben rengeteget fejlődtek, de hála annak a jó Istennek az ízléstelen, szar lakásokon még ők sem tudnak segíteni és hát a szöveg, hölgyeim és uraim, idén a szöveg volt a prezident. A posztokban lévő hirdetések lehet, hogy már nem aktívak, hiába, idén pörög az ingatlanpiac.

1. Amiben sarok van

Ez egészen egyértelműen már csak nekünk vicces, de mi hálát adunk az égnek, hogy találunk még klasszik sarok/falfotós hirdetéseket. Régen persze több volt, de régen minden jobb is volt, úgyhogy egyáltalán nem csoda.

Egyik kedvencünk ez a sarkos volt,

photo_camera

a másik a legmagasabb csendességi együtthatós,

photo_camera

végül pedig az a hirdetés, amiben benne van MINDEN, amit a sarokfotózásról tudni kell. egyszer majd csinálunk egy OKJ-s sarokfotózós tanfolyamot, akkor ez az ingatlanos bizonyosan a top előadóink között lesz majd.

photo_camera

2. 2015: a szöveg éve

Jó, hát ide kár is lenne bármit írni, hiszen a szövegek magukért beszélnek!(MUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Nagyon de nagyon szeretjük a modoros hirdetéseket, nekünk ez olyan, mint a nektár, az ambrózia vagy akár a napsütés egy kellemes forró nyári délutánt követő estén. Ez a hirdetés már-már nonszenszi magasságokba emelte ezt a műfajt, amihez szeretettel gratulálunk és tovább produktív 2016-ot kívánunk hozzá.

photo_camera

A második díj egyértelműen azé a hirdetőé, aki valószínűleg magyarról magyarra gúgöltrenszlételt, amint láttuk, óriási sikerrel. A fotó is szar volt, de ilyen szöveg mellé már nem kell semmi, oder?

photo_camera

A harmadik legjobb szöveg idén ez volt. Neki is szívből, gratulálunk és írásjelekben gazdag boldog új évet kívánunk;

photo_camera

és hát hogy is felejthetnénk ki a listából Lászlót?

photo_camera

3. Amit ti szerettetek

Lesz majd egy olyan jövőre, hogy felkutatjuk a legnépszerűbb hirdetések feladóit és mélyinterjút készítünk velük alapvető kérdésekről. Pédául vele, aki rekordszámokat döntögetett idén ezzel a ......valamivel. Köszönjük annak, aki létrehozta, hívjuk mondjuk most Évának, köszönjük, Éva. Egyébként még megvan a lakás, ha valakit érdekel.

photo_camera

Nagyot futott A Lakberendező is, neki is köszi, meg nektek is a sok szívecskét.

photo_camera

Semmi sem mutatja jobban, hogy a gecco olvasói mennyire fogékonyak a kulturális ihletettségű megoldásokra, mint az, hogy ez az antik olimpiai helyszín is sokatoknak tetszett.

photo_camera

4. A mi kedvenceink

Egyik kedvencünk egy bevándorló kép volt, nem ingatlanhirdetés, de annak is mennyire de mennyire jó lett volna.

photo_camera

Símogatta a szívünket-lelkünket minden egyes olyan ingatlan, ami még meglepetést tudott okozni. Idén ez a pogány madonna nagy didikkel diósgyőri ház volt a legmeglepőbb. Már elkelt, ne is álmodjatok róla.

photo_camera

És hát ott volt Trixi, toronymagasan a kedvencünk. Never forget Trixi.

photo_camera

Induljon az újév, hajrá mindenki, hajrá mi!









Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.