Tokió diszkó 200%

ZENE
2016 január 03., 07:52
comments 58

Nehezen, bágyadtan induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk az idei évben is folytatódik, rögtön egy tematikus alkalommal, Tövisházi Ambrus, azaz Erik Sumo válogatásában.

Az eheti mix különlegessége, hogy csak és kizárólag japán számokból áll, és az apropója az a buli, amin január 23-án a Liza, a rókatündér 7''-es lemezét fogják bemutatni. A keveredő számok között pedig akad beat, surf rock, funk és még némi operett is. 


444_hangOver_125 - Erik Sumo - Tokyo Disko 200% by !!444!!! on Mixcloud


A mixben felbukkanó számokért köszönet jár Eiko Todának, Hajós-Dévényi Kristófnak pedig a mix végén előkerülő japán nyelvű Neoton Família-dalért. A Liza köré felhúzva korábban már született egy Hangover, abban a filmzenét inspiráló világot lehetett egy kicsit jobban körbejárni. 

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.