Körbejártunk Christiano Ronaldo házát és bőszen jegyzeteltünk

ÉLET
2016 január 04., 13:51
comments 209

Igazán tanulságos az a film, amit a világ második leghíresebb focistájának a házában forgattak. Először is azért, mert Ronaldo úgy beszél angolul, mintha két hete ért volna partot a kontinensen Madeiráról, nem pedig 18 éves kora óta játszana nemzetközi csapatokban, abból hat évet Angliában.

A második legnagyobb tanulság, hogy - rácáfolva a magyar válogatott B-közepének minden portugálok elleni meccsen skandált véleményével - Ronaldo tuti nem homoszexuális, különben nem lehetne ennyire személytelen, rideg és a pénz ellenére a jó dizájnt nélkülöző lakása.

A harmadik pedig az, hogy ha a nagy pénzhez nem járul kellő mennyiségű sznobság, plusz a tervező is béna, akkor ilyen lelombozó lesz a végeredmény. Amit ugyanis megmutat a házból, az árban persze luxusszínvonalúnak számít, nyilvánvalóan drága bútorokkal, mégsem extravagáns vagy elegáns, hanem igazából pont olyan, mint bárkinek a háza a Rózsadombról, akinek nincs se saját ízlése se jó tervezője, csak valami béna alak, aki megvetet vele egy rakás túlárazott bútort és kiegészítőt, de még egy igazán villantós egyveleget sem képes összerakni ezekből.

Itt nézhető meg a film:

Most pedig jöjjenek a jegyzetek:

1. A saját monogramját rakatta a bejárati ajtóra

photo_camera

2. Porcelánkutya őrzi az előszobát. Később rájössz, hogy ez nem orrfelhúzó kritika volt tőlem, hanem szomorú megemlékezés a ház utolsó személyes szögletére. Szerintem ez lehet az egyetlen dolog, amit ő maga vett a házába.

photo_camera

3. Tuti, hogy nem drogozik vagy iszik sokat, mert annyi tükör, sőt tüköroszlop és tükörfal van a hálószobájában, hogy különben már rég miszlikbe vágta volna magát. Egyébként ridegebb a hely, mint egy hűtőkamra. 

photo_camera

4. Jó sok a bekeretezett kép a nappaliban, bár gyanús, hogy a legtöbb őt ábrázoló fotó. Feltűnik még a csipkefüggöny.

photo_camera

5. A gigantikus ebédlőasztal különösen rideg, ugyanakkor finoman győzikés hangulatú.

photo_camera

6. A kertben legalább van egy kertitörpének is jó Mikulás meg focikapu.

photo_camera

A tippért örök hálánk Dr Martinkónak!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.