Raphíradó: Összefogtak a magyar rapszakma nagy öregjei

2016 január 5., kedd 7:55
166

Kedves olvasók, nézők és hallgatók! 

2016-ban sem lanyhulhatnak a magyar lakosság rapfogyasztási szokásai! Hallgassanak rappet minden nap! 

1. Paja G 

Paja G a rapháború egyik főszereplője halálos kórral küzd. A csavarok mind kilazultak, és az orvosok sem látnak semmi jót, ahogy ő fogalmaz, de súlyos betegen is üzen ellenfeleinek:

„Vigyázz az olyannal, akinek nincs már mit veszteni, mert az ő bosszúja nem biztos, hogy nagyon fog tetszeni.” 

2. Fakenyér, fazsömle, fakifli

Mr. Busta újévi fogadalma az lehetett, hogy idén bizony beleköt az élő fába is. Ahogy ezt az elmúlt évben is tette. 

Január 4. van, és már le is fatolvajozta és szukázta Mr. Missht, a hazai nyúlós nyálrap legismertebb figuráját. Ha jól értem, a konfliktus abból adódott, hogy Mr. Missh azzal vádolta Bustát, hogy bérelt kocsikkal operál a klipjeiben. Pfff.

3. „Ti vagytok az mp3, mi vagyunk a bakelit.”

Miótá várunk erre! Végre összefogtak a magyarok. A rapszakma úgy összeállt, mint a taknyos zsepi. A magyar hip hop nagy öregjei, legendái kikérik maguknak a tiszteletet, okítanak, mert az alapokat bizony ők rakták le, amin a mai nokedli előadók járnak. 

Hősök, Deego, Phat, Tibbah, Stephco, Busa Pista, Siska Finuccsi, Rizkay, Tm, Györemix, Dózis, Ryzo, Asimaboru, NKS, Funktasztikus, Sub Bass Monster, Animal Cannibals, Dj B.A.S.S., Dj Zefil, Pixa

4. Romaraptörténeti nyílt levél

Beat a Fekete Vonat egykori tagja egy nyílt levélben szólította fel zenésztársait, hogy álljanak újra össze. 2015 széthúzása után 2016 az összefogás éve lesz.

„Én most büszkén megteszem azt amit ti nem: kijelentem hogy szeretném ha összeállna a csapat,mégpedig az eredeti felállásban!!!! Fatima Junior Beat !!! Mutassuk meg még1szer,hogy Mit ér a vér?!” 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt