Vajna a média-, és a gyémánt- után beszáll az ingatlan- és a fánkbizniszbe is

A heti Figyelő a filmügyi kormánybiztos új üzleti érdekeltségeit elemezte, és érdekességekre bukkant. Vajna már nem csak a médiában terjeszkedik; decemberben több új céget is bejegyeztetett. 

Média, gyémánt, ingatlan, FÁNK! 

A volt producer ernyőcége az AV Investments Kft., közvetve ez a társaság birtokolja a médiaérdekeltségeit, így a TV2-t felvásárló cégét és a Radio Plus Kft.-t, amely immáron egyedüliként pályázik a Roxy Rádió frekvenciájára.  A hetilap most kiszúrta, hogy három új céget is létrehoztak a holding ernyője alatt. A jól csengő

Lucky Ventures és Bright Times

nevű cégeknél megadott tevékenységi kör a Figyelő szerint egyértelműen arra utal, hogy Vajna az ingatlanbizniszben is kipróbálná magát, és meglovagolja a kormány új lakásvásárlási programját. A harmadik cég neve talán még beszédesebb; a

Mr. Funk 

néven most indult vállalkozás fő tevékenysége ugyanis a kenyér-, pékáru és édességkiskereskedelem, amiből nagyon úgy tűnik, hogy Vajna és felesége, Vajna Tímea fánküzlet vagy más édesség-manufaktúra nyitását tervezik. Ezt a társaságot az AV Investments, valamint az Andy és Vajna Tímea neve alatt közösen futó Beauty Enterprises együttesen alapították. Utóbbi cég üzemelteti a család gyémántboltját, a Dorottya Diamond Palace-t. 

(Figyelő

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.