Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Orbán Ráhel és Tiborcz István ellen

POLITIKA
2016 január 08., 07:38

Az ellenzéki párt közleménye szerint annak akarnak a végére járni, hogy a miniszterelnök lánya és veje miből vásárolhatta meg a turai kastélyt. 

Csütörtökön írtunk arról, hogy személyesen Tiborcz István fizette be az egyik cég bejegyzési illetékét, amely tagja volt annak a piacon ismeretlen cégcsoportnak, ami megvette 200 millió forintért a turai kastélyt decemberben. Az ügyben több furcsaság is van, ezekért érdemes elolvasni cikkünket. 

Az Együtt közleménye szerint itt arról van szó, hogy a magyar adófizetői és uniós támogatási pénzekből meggazdagodott Tiborcz István strómanokon keresztül szerzett meg egy nagyértékű kastélyt, méghozzá áron alul. 

Ezért a párt felszólítja Tiborczot és feleségét, hogy álljanak a nyilvánosság elé és számoljanak el vagyonukkal. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.