Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Orbán Ráhel és Tiborcz István ellen

POLITIKA
2016 január 08., 07:38
comments 153

Az ellenzéki párt közleménye szerint annak akarnak a végére járni, hogy a miniszterelnök lánya és veje miből vásárolhatta meg a turai kastélyt. 

Csütörtökön írtunk arról, hogy személyesen Tiborcz István fizette be az egyik cég bejegyzési illetékét, amely tagja volt annak a piacon ismeretlen cégcsoportnak, ami megvette 200 millió forintért a turai kastélyt decemberben. Az ügyben több furcsaság is van, ezekért érdemes elolvasni cikkünket. 

Az Együtt közleménye szerint itt arról van szó, hogy a magyar adófizetői és uniós támogatási pénzekből meggazdagodott Tiborcz István strómanokon keresztül szerzett meg egy nagyértékű kastélyt, méghozzá áron alul. 

Ezért a párt felszólítja Tiborczot és feleségét, hogy álljanak a nyilvánosság elé és számoljanak el vagyonukkal. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt