Simicskáék szerint egy fővárosi munkás fekvőgipszbe juttatta a Mahir egyik vagyonőrét

politika
2016 január 08., 15:47
comments 178

A rendőrség eljárást indított Simicska hirdetőcége, a Mahir Cityposter két vagyonőre ellen garázdaság miatt. Kiemelt ügyként kezelik a dolgot, és a gyanújuk szerint a két vagyonőr erőszakosan lépett fel az egyik IX. kerüeti hirdetőoszlop bontására kiküldött munkással szemben, és miután a munkás elhajtott az autójával, követték, és egy benzinkúton megrongálták a kocsiját.

Ehhez képest a vagyonőrök ügyvédje, Böröczky Kornélia a 444-nek azt mondta, hogy a rendőrség kifelejtett a tájékoztatásából egy fontos tényt: hogy az oszlop bontására küldött fővárosi munkás úgy hajtott el a IX. kerületi oszloptól, hogy

elsodorta a Mahir egyik vagyonőrét.

A férfi elesett, kórházba kellett vinni. Fekvőgipszet kapott a térdére, és most táppénzen van.

Kérdeztük Böröczky Kornéliát, hogy akkor esetleg emiatt követték-e a vagyonőrök a munkást a benzinkúthoz, de az ügyvéd azt mondta, hogy nem követték,

egyszerűen csak újra találkoztak a benzinkúton.

Böröczky Kornélia emellett többször kiemelte azt is, hogy a rendőrség szerint sem történt tettlegesség az ügyben, ugyan garázdaság a vád, de tettlegesség nem történt.

(címlapi kép: drMáriás)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.