Ecstasyra utaló gumicukorral jelentkezett a Haribo

gasztronómia
2016 január 10., 20:56

Ezt nem láttuk jönni, pedig valódi a hír: a világ leghíresebb gumicukorgyártója rámegy a partykultúrára és külső jegyeiben erősen az ecstasykra utaló új cukrot dobnak piacra 2016-ban, DJ Brause néven. 

photo_camera

És persze lehetne mondani, hogy rossz az, aki rosszra gondol, de ez tényleg nagyon egyértelmű. Még a webshopban is kiemeli a cég a kicsit savas (értitek?!%) ízvilágot, illetve hogy a hatféle ízű cukorkák más-más színűek és mindegyikbe egy-egy zenei világra utaló motívumot nyomtak bele. Mi sem értjük mi ez, kicsit hitetlenkedve is nézzük, de akkor ezek szerint a jövőben jöhetnek az ekis gumicukrok az üzletekbe. 

Egy pakk 200 grammos, de nem érdemes túl sokat betolni egy nap belőle, mert durva cukorrohamaink lehetnek. Illetve érdemes mellé folyadékot is fogyasztani, nehogy baj legyen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.