Kiss Lászlót Orbán győzte meg, hogy maradjon kapitány

2016 január 11., hétfő 8:48
281

Hosszú Katinka múlt heti sajtótájékoztatója után, csütörtökön jelentette be Kiss László szövetségi kapitány, hogy lemond a magyar úszóválogatott vezetéséről. Döntését vasárnap visszavonta. Kiss a Népszabadságnak adott interjúban arra a kérdésre, hogy miért változtatta meg döntését úgy válaszolt, hogy 

"még aznap este, a David Cameron angol kormányfővel folytatott tárgyalásai után telefonon felhívott Orbán Viktor miniszterelnök. Kérte, gondoljam át a döntésemet, hiszen az úszóknak szükségük van rám."

MTI Fotó: Soós Lajos

Orbán még a szokásos pénteki rádióinterjúban mondta, hogy a kormány felajánlja a jószolgálati képességeit, hogy Hosszú Katinka, Kiss László, és a szövetség között közvetítsen. Kiss szerint a sajtótájékoztató óta nem találkozott Hosszúval, pedig a kapitány szerint 

"fogy az idő, Katinkával sürgősen meg kellene beszélnünk az olimpiai felkészülés részleteit, például azt, hogy eljön-e majd az edzőtáborokba. Szerdán csak azt kívántam elérni: egyezzünk meg egy időpontban. Nem sikerült, az utamat állták."

(Népszabadság)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt