Kiss Lászlót Orbán győzte meg, hogy maradjon kapitány

sport
2016 január 11., 08:48
comments 278

Hosszú Katinka múlt heti sajtótájékoztatója után, csütörtökön jelentette be Kiss László szövetségi kapitány, hogy lemond a magyar úszóválogatott vezetéséről. Döntését vasárnap visszavonta. Kiss a Népszabadságnak adott interjúban arra a kérdésre, hogy miért változtatta meg döntését úgy válaszolt, hogy 

"még aznap este, a David Cameron angol kormányfővel folytatott tárgyalásai után telefonon felhívott Orbán Viktor miniszterelnök. Kérte, gondoljam át a döntésemet, hiszen az úszóknak szükségük van rám."

MTI Fotó: Soós Lajos
photo_camera MTI Fotó: Soós Lajos

Orbán még a szokásos pénteki rádióinterjúban mondta, hogy a kormány felajánlja a jószolgálati képességeit, hogy Hosszú Katinka, Kiss László, és a szövetség között közvetítsen. Kiss szerint a sajtótájékoztató óta nem találkozott Hosszúval, pedig a kapitány szerint 

"fogy az idő, Katinkával sürgősen meg kellene beszélnünk az olimpiai felkészülés részleteit, például azt, hogy eljön-e majd az edzőtáborokba. Szerdán csak azt kívántam elérni: egyezzünk meg egy időpontban. Nem sikerült, az utamat állták."

(Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.