2010-es évek legaljasabb címe a Nemzeti Sporté

Média
2016 január 12., 09:06
comments 58
photo_camera

Nemcsak közhely, de hülyeség is, hogy a tegnapi újságnál nincs érdektelenebb. Itt fekszik például előttem a hétfői Nemzeti Sport és még mindig eleven irtózattal tekintgetek felé.

Hétfőn délelőtt vettem meg, aztán egész nap ott volt a közelemben: otthon, a 444 szerkesztőségében majd megint otthon, hogy este vegyem észre, milyen címen futott át vagy hússzor a szemem. Olyanon, amit az agyam egyszerűen nem volt hajlandó befogadni, amiért utólag is gratulálok neki.

Bale-trükközés

Bale-trükközés

ez a cikk címe, ami Gareth Bale javuló formájáról szól.

Pedig már a felcím is elárulhatta volna az aljas szándékot, hiszen úgy hangzik, hogy

A Barcelonától kapott gyomros óta a villámléptű walesi szélső a blancók királya

A tűz itt nem elég, belekben kell tapicskolni!!!! Strasbourg? Genf? Brüsszel? New York? Moszkva? Tel Aviv? Nem tudom, de valakihez fordulni kell!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.