A világ leghiúbb szökevénye szelfit küldött a rendőrségnek, mert a körözési fotóján nem nézett ki elég jól

külföld
2016 január 12., 06:39

A 45 éves ohiói Donald "Chip" Pugh nem jelent meg a bíróságon, amikor kellett volna, és több más ügyben is közözi a rendőrség. Többek közt ő egy gyújtogatás és egy rongálás gyanúsítottja is.

Donald Pugh azonban nagyon hiú férfi, és nagyon nem tetszett neki, hogy a rendőrség minden róla szóló közleményében egy korábbi, rettenetesen sikerült fotót közöl róla. A férfi ezért készített magáról egy szelfit az autójában és elküldte az ohiói Lima rendőrkapitányságára, hogy ha lehet, inkább ezzel keressék ezentúl.

A rendőrég annyiban tiszteletben tartotta Pugh kérését, hogy az általa küldött képet a régiekkel együtt osztották meg a Facebookon. Ezt írták alá:

„Ezt a fotót maga Mr. Pugh küldte nekünk. Köszönjük a segítőkészségét, de értékelnénk, ha bejönne hozzánk az őrsre, és az ellene felhozott vádakról is tudnánk beszélgetni.”

(people.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.