Balogh Norbert tényleg az olasz elsőosztályba igazolt, 2,2 millió euróért

sport
2016 január 13., 17:36
comments 121

Hivatalossá vált, hogy a Seria A-ban szereplő Palermo igazolta le Balogh Norbertet, a DVSC saját nevelésű játékosát. 

A vételár 2,2 millió euró volt, míg Balogh Fizetése négy év alatt összesen 2,8 millió euró lesz. A játékos megvásárlását szerda délután a klub honlapján jelentették be. Balogh az utóbbi időben több klubnál is volt próbajátékon, többek között a Chelsea-nél is, de végül hivatalos ajánlatot csak az olaszok tettek, akik mostanra már át is utalták a közel hétszáz millió forintos vételárat. 

„Balogh lesz az új Cavani, meglátjátok. Ötmillió eurót fizettem érte plusz a bónuszok, és rögtön nemet mondtam egy angol klubnak, amely tízmillió eurót ajánlott ezt követően” 

- idézi a Nemzeti Sport Maurizio Zamparinit, a Palermo elnökét.

Balogh a Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett, a Hajdúböszörményben lett igazolt labdarúgó, majd 2014-ben fél évig kölcsönben a Létavértesben játszott. A Debrecennél a 2014–2015-ös szezon óta játszik, idén  24 meccsen öt gólt szerzett. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.