Édes és műanyag hímtagokkal bosszantják az oregoni felkelés tagjait

külföld
2016 január 13., 08:59
comments 85

Sok amerikai gonosz tréfát űz azokkal az oregoni felkelőkkel, akik január 3-án elfoglaltak egy erdészházat, és azóta is megszállva tartják az Egyesült Államok e kormányzati épületét.

A felkelők így tiltakoztak két helyi farmer letartóztatása ellen, akik birtokuk védelmében még néhány éve felgyújtották a kormány tulajdonában lévő szomszédos földet. A felfegyverzett felkelők azt mondják, hogy a farmerek kiszabadulásáig nem hagyják el az elfoglalt középületet. A kormány egyelőre kivár, nem próbálták meg erőszakkal kiszorítani őket. Eredetileg 150-en csatlakoztak az oregoni lázadáshoz.

A felkelők egyik vezetője, Jon Ritzheimer a Facebookon üzent most azoknak, akik hülyeségeket küldtek nekik. A társaság korábban adományokat kért, hogy ki tudjanak tartani, de arra valószínűleg nem számítottak, hogy többen is műpéniszt, fasz alakú cukokrát vagy ehhez hasonló tárgyakat küldenek. Ritzheimer felhívta a tréfálkozók figyelmét, hogy költsék inkább a pénzüket hasznos és jó dolgokra. (Gawker)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.