Hungarikum Hotelt épít Lakitelekre Lezsák Sándor

életmód
2016 január 13., 17:14

Tovább épül-szépül a hazai konzervativizmus Abu-Dzabija: Lakitelken, a minden évben elképesztő mennyiségű állami pénzzel kitömött népfőiskola mellett épülhet fel a Hungarikum Hotel. 

photo_camera Egy pad Lakiteleken

Túl sok részletet még nem tudni, de most az uniós tendereket gyűjtő oldalon bukkant fel egy vonatkozó közbeszerzés egy hirdetmény nélküli tárgyalásos pályázatról, melyet a Népfőiskola Alapítvány írt ki, 44 millió forintért, mély- és magasépítési kivitelezéssel kapcsolatos mérnöki tervezési szolgáltatásokról. És ebből derül ki az is, hogy a cél pedig a Hungarikum Hotel felépítése. Nagyon kíváncsian várjuk, mi lesz ebből. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.