József kivágta a kisbolt tetejét, hogy piát lopjon

bűnügy
2016 január 13., 4:41
comments 57

A szerda reggeli nyitáskor vette észre a halmajugrai kisbolt eladója, hogy már vannak az üzletben: egy maszkos férfi pakolja zacskóba a piás polcot. A betörő erre megijedt és elszaladt. A boltos ezután fedezte fel, hogy a betörő nem akárhogy, hanem a tetőn keresztült érkezett az eladótérbe.

photo_camera

A helyi körzeti megbízottnak nem volt nehéz dolga, otthonában fogta el a 26 éves Józsefet, akit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt