A KDNP elhatárolódik a szingliadós, népesedési biztosos ötletektől

vicc
2016 január 14., 22:14
comments 270

Nem is KDNP-s munkaanyag a KDNP-s, "Cselekvési terv" című munkaanyag, amiben szingliadóról, népesedési biztosról és abortusz-korlátozásról van szó, írja közleményében a KDNP.

Pócspetri, 2015. február 25. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én. MTI Fotó: Balázs Attila
photo_camera Pócspetri, 2015. február 25. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én. MTI Fotó: Balázs Attila

A közlemény szerint a KDNP egy demokratikus párt, ahol van lehetőség magánvélemények megfogalmazására. De "ettől még ezek nem válnak a pártprogram részévé". A párt szerint egyébként az "első számú nemzeti sorskérdés" a súlyos demográfiai helyzet, aminek megoldását a családbarát gondolkodásban és a családtámogatásban látják.

Végül egy egészen messzire mutató sor is van a KDNP közelményében:

"A Barankovics Alapítvány kiadványaiból különböző világnézet képviselőinek gondolatait idézhetjük. Elég, ha Jürgen Habermas nevét említjük. Egy szellemi műhely esetében ez természetes."

(KDNP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.