Egyre több az akadémista a Puskás FC-ben!

futball
2016 január 14., 09:22
comments 41

A téli átigazolási időszakban Debrecenből a Puskás Akadémiához igazolt Zsidai László. Nem állítom, hogy ez a debreceni igazolás rengette meg a piacot, mégiscsak most szerződött az olasz első osztályba ugyanonnan Balogh Norbert, de az én szívemnek azért ez fontos hír.

Akik szoktak olvasni, tudják, hogy hatalmas MTK-szurkoló vagyok, Zsidai pedig az MTK-ban kezdte karrierjét, egyik kedvencem volt.

Zsidai leigazolásával pedig immár garantált, hogy a tavaszi idényben akár négy akadémista is játszon az akadémiai rendszer ékkövének szánt Puskás első csapatában:

Zsidai mellett Tischler, Lencse és Sallai Roland is akadémiai növendék,

az utóbbi három pedig rendszerint kezdő szokott lenni - és Zsidainak, a magyar bajnokság egyik legjobb szűrőjének is van esélye az első csapatba kerülésre.

Egy apróságot azért megjegyeznék:

a négy akadémista közül csak Sallai nevelkedett Felcsúton.

Zsidai, Tischler és Lencse egy másik, a Puskásnál kicsikét sikeresebb akadémia, az agárdi Sándor Károly növendéke, MTK-nevelés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.