Túl véres volt a Hungary's Got Talent, 7,5 milliós bírságot kapott az RTL Klub

Média
2016 január 15., 14:13
comments 228

Az NMHH 7,5 millió forintos bírságot szabott ki az RTL Klubra, mert a a Hungary's Got Talent című műsorban látható, egy fellépőt a bőrénél fogva kampókkal, kötelekkel fellógató műsorrészre csak 12-es karikát rakta, míg erre 16-ost kellett volna. A hatóság szerint súlyosbító körülmény, hogy a véres produkció előtt egy óvodáskorú gyerek produkálta magát. 

A médiatanács az EchoTV-t is büntette, mert az Oktatás világa című műsorában burkolt eklámként mutatott be egy autós szolgáltatást. Széles Gábor tévéjének 100 ezret kell fizetnie. (MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.