David Bowie utolsó albuma világszerte az eladási listák élére került

ZENE
2016 január 18., 06:02
comments 38

A legendás zenész halála előtt pár nappal megjelent Blackstar című album vezeti az amerikai Billboard eladási listákat. Csak az Egyesült Államokban 181 ezer példányt adtak el belőle egyetlen hét alatt. Ez az első alkalom, hogy Bowie az amerikai toplista élére tudott kerülni, szomorú, hogy a halála vezetett ehhez. 

Az amerikai listán felbukkant egy Best of Bowie lemez is, a negyedik helyen, a zseniális, 1972-ben kiadott The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars pedig a huszonegyedik helyre került fel. 

De nem csak az Egyesült Államokban tört előre Bowie, a lemez Wikipedia-oldalán lehet látni, hogy mindenhol, ahonnan statisztika érkezett, az élre ugrott a Blackstar. Kivéve egyetlen országot, Magyarországot
>

Nálunk a Mahasz lista alapján a Tankcsapda vezet

(via Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.