Egyre több a furcsaság Farkas Flórián állítólagos diplomája körül

POLITIKA
2016 január 18., 17:25
comments 243

A Magyar Nemzet kezdett nyomozásban Farkas Flórián diplomája és szakdolgozata után. A fideszes politikus korábban azt írta önéletrajzában, hogy ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett, ezt a napokban arra módosította, hogy valójában a Társadalomtudományi Karon szerzett diplomát. A szakdolgozat egyelőre még nem került elő. Az ELTE szerint senki sem kérte a megfelelő eljárásrend szerint, de korábban a lapnak azt mondták, hogy egy beázást követően tönkrement. 

Farkas Flórián a Parlamentben (Fotó: Illyés Tibor / MTI)
photo_camera Farkas Flórián a Parlamentben (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Farkas önéletrajzában, a javítottban is szerepel az, hogy óraadó tanárként dolgozott az ELTE-n, ezt a Magyar Nemzetnek az akkori rektor, Klinghammer István, és a tanszékvezető, Vida István is cáfolta. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.