Földhöz vágta a gyalogost, pedig el is üthette volna

közlekedés
2016 január 18., 09:13
comments 102

K. Sándor 42 éves pécsi lakos vasárnap délelőtt Pécsen a Vásártérnél haladt autójával, amikor úgy alakult, hogy rá kellett dudálnia az előtte szabálytalanul közlekedő gyalogosra. Mivel a gyalogos ezt nem érezte indokoltnak, rövid vita után rávágott Sándor autójának motorháztetejére. Ez már Sándornak is sok volt, kiszállt az autóból, majd a police.hu szerint „földre lökte” az csapkodó gyalogost, akinek ugyan sérülése nem keletkezett, de a pécsi rendőrök jobbnak látták Sándor elfogni, előállítani, majd garázdaság megalapozott gyanújával kihallgatni. Sándor ellen büntetőeljárás indult.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.